avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anulare penalitati.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anulare penalitati.

In 2017 dupa efectuarea cadastrului am constata ca exista o diferenta de suprafata care nu era inclusa la caculul valorii impozabile. Am anuntat primaria si le-am dus copii dupa actele cadastrale in vederea calcularii corecte a impozitului. Abia anul trecut in decembrie am primit decizie de impunere pentru suprafetele gasite in plus dar in aceasta decizie sunt si majorari penalizari si dobanzi in afara de taxa datorata desi eu am platit in ficare an impozitul asa cum a fost stabilit in decizie. Nu mi se pare corect pentru ca e vorba de o suma de 720 de lei in plus ia eu nu sunt vinovata ca ei nu au calculat impozitul corect pentru anii trecuti desi eu am solicitat acest lucru inca din 2017. Am facut contestatie prin care cer sa fie anulate penalitatile dar ei refuza sa-mi raspunda. Ce pot sa fac in acest caz?
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:47, 1 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Analizati oportunitatea actiunii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In 2017 dupa efectuarea cadastrului am descoperit o diferenta de suprafețe. floridor floridor In 2017 dupa efectuarea cadastrului am descoperit o diferenta de suprafete, am declarat suprafetele si am cerut sa mi se recalculeze impozitul conform noilor ... (vezi toată discuția)
In legatura cu art.297 si 298 din codul penal floridor floridor In legatura cu art.297 si 298 din codul penal as avea o intrebare. Este vorba despre un functionar public de la primarie mai precis sefa serviciului taxe si ... (vezi toată discuția)
Expertiza modifica cadastrul? TanaseC TanaseC Buna ziua. Sunt in litigiu cu un vecin, problema fiind un gard, am fost acuzata ca mi-am construit gardul pe proprietatea lui. S-au facut 2 expertize, ambele ... (vezi toată discuția)