avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... factura vodafon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

factura vodafon

cand se prescrie datorie la o factura Vodafon?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:49, 24 Ianuarie 2010
3 ani daca intre timp nu s-a facut o plata.
...sau daca nu s-a inceput procedura executarii silite.
Este posibil sa nu se fi inceput procedura executarii silite, dar sa fiti notificati din partea Vodafone sau vreo firma de recuperare sa va achitati datoria.
Orice notificare sau somatie ce va este comunicata intrerupe cursul prescriptiei. Si de la aceea data incepe sa curga un nou tremen de prescriptie de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie telefonie mobila CristianSan CristianSan Salut Am gasit azi cand am ajuns acasa in cutia de scrisori un plic de la o firma de recuperare creante o somatie de plata insotita de o alta hartie ce se ... (vezi toată discuția)
Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)
Exectuare silita Rien Rien Salut. Acum 2 sau 3 ani nu am mai platit factura de la vodafone in valoare de 1.000 lei noi ( 10 milioane lei vechi ). Acum 1 an am inceput sa platesc cate ... (vezi toată discuția)