avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala

Este necesara o pregatire de specialitate pentru a deschide o firma in domeniul IT.
Fiul meu este inca elev dar doreste sa lucreze in domeniul respectiv la propria firma, dar nu are inca diploma. Experienta are, a lucrat periodic la diverse firme.
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 08:11, 25 Ianuarie 2010
Daca este major si firma va fi un SRL nu va trebuie nici o atestare pentru activitatea pe care vreti sa o desfasurati. Chiar am auzit ca tinerii care sunt studenti si vor sa deschida firme s-ar putea sa beneficieze de unele avantaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Nu mai stiu ce sa fac sebisibiu sebisibiu In sfarsit m-am hotarat sa deschid si eu un PFA. Cum am mai spus data trecuta castig bani de pe internet (am site-uri web si fac reclama). Cand am fost ... (vezi toată discuția)
Legalitate activitate de intermediere Psychic Psychic Bună ziua, Aş vrea să-mi lămuresc unele neclarităţi prin această întrebare şi vă mulţumesc anticipat pentru timpul acordat şi ... (vezi toată discuția)