avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu o lămurire de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu o lămurire de natura juridică. ...

Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu o lămurire de natura juridică. Judecătoria a transmis dosarul cauzei spre soluționare, instantei de contencios administrativ și fiscal, pentru anulare act administrativ. Pronunțarea a fost dată în septembrie-2022 iar în momentul de față, nici acuma nu am primit hotărârea judecătorească, m-am interesat la judecătorie și mi-au spus sa aștept redactarea hotărârii judecătorești,apoi ulterior vor transfera dosarul către instanța competenta la Tribunal Contencios. M-am documentat despre perimare, si întrebarea mea este dacă perimarea operează de drept în cazul meu, ar trebui sa depun o cerere sa nu opereze perimarea dosarului? Din septembrie 2022 pana în martie 2022 se împlinesc 6 luni, iar judecătoarea nu a terminat de redactat hotărârea. Ce ma sfătuiți sa fac?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut_137 , utilizator 19:07, 1 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul acesta nu operează perimarea de drept. Stați liniștit! Trebuie să așteptați redactarea hotărârii.
Mulțumesc pentru răspuns, m-am liniștit. Cu considerație!

Dorin Voicilas a scris:

În cazul acesta nu operează perimarea de drept. Stați liniștit! Trebuie să așteptați redactarea hotărârii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol, termen de perimare DUNIC DUNIC Buna seara Rog sa fiu ajutat in deslusirea urmatoarei situatii: intr-un dosar judecat dupa vechiul COD (dasarul A), s-a pronuntat Decizia in RECURS. De 5 luni ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis vernea vernea Am o intrebare, daca mi-a fost suspendat permisul si am facut contestatie, moment in care am recapatat permisul, dar cauza a fost suspendata pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am primit o decizie de la un executor judecatoresc prin care mi se spunea ca a inceput executarea silita impotriva mea. Eu sunt din Ploiesti dar am ... (vezi toată discuția)