avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordin de restrictie, Buna seara, sotia e depistata din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordin de restrictie, Buna seara, sotia e depistata din 2008 cu ...

ordin de restrictie,
Buna seara, sotia e depistata din 2008 cu scrizofrenie paranoidala, a avut o criza, ma lovit si i-am dat 2 palme..., ( refuza sa ia tratamentul ) soacramea a chemat politia, am primit ordin de restrictie 5 zile de la politie apoi de la judecatorie 1 luna i 22 febroarie, dar judecatorul a decis ca imi pot vedea copii si ca pot suna sotia, soacramea ma blocat pe telefon, as dori sa stiu cand expira ordinul, in a 30 zi sau i a 31 ? si cum pot verifica daca sotia isi ia tratamentul sa nu faca rau copiilor, am o fetita de 2 ani si un baietel de 6 luni

Alte discuții în legătură

Protectia copilului, bună ziua, am următoarea situație; soția ... ..sorin, ..sorin, Protectia copilului, Bună ziua, am următoarea situație; soția e bolnava de scrizofrenie paranoidă la din 2008, ia tratament, 1 an de zile nu a luat ... (vezi toată discuția)
Bună seara am nevoie de ajutor, am stat cu soția mea 16 ani ... Gaby110987 Gaby110987 Bună seara am nevoie de ajutor, am stat cu soția mea 16 ani și avem o fetita de 4 ani de vreo 3 luni a început sa se poarte ciudat cu mine cu fetita iar ... (vezi toată discuția)
Divortata de un sot alcoolic gabi.nico gabi.nico Buna ziua tuturor , am si eu o mare problema: am divortat de sotul meu alcoolic, am obtinut custodia copiilor, cu program de vizitare pentru tata, si el a ... (vezi toată discuția)