Protectia copilului,
Bună ziua, am următoarea situație; soția e bolnava de scrizofrenie paranoidă la din 2008, ia tratament, 1 an de zile nu a luat tratamentul pentru ca am făcut al 2 copil, până aici e ok, dar sănătatea ei sa agravat și am decis sa merg personal la medicul ei psihiatru și să îi cer să îi de-a tratamentul pentru că a început să aibă vedenii, erea recalcitranta.....medicul a zis că ia spus de mult să înceapă tratamentul dar refuza...( Soția a fost regulat la medic, dar fara tratament) am reușit să merg cu soția la medicul psihiatru ia dat tratamentul am venit acasă dar nu își luă tratamentul, a devenit recalcitranta și i-am dat 2 palme da ia tratamentul, regret că am făcut lucrul asta...soția a sunat la poliție, am primit ordin de restricție 5 zile apoi am ajuns la judecătorie, judecătorul a decis ca 1 luna nu am voie sa păstrez o distanta de 100 de metri, și că o pot suna, și ca soția și copii nu vor merge in centru protecție socială,
a încetat ordinul de restrictie. Copii nu au fost de față când i-am dat 2 palme la sotie, soția și a retras plângerea de la politie dar timp de 6 luni va venii protectia copilului la noi acasă pentru că soția a spus că au fost copii de față, un copil de 6 luni și unul de 2 ani și 6 luni, dar nu au fost de față, ce sa fac eu ca tata în situația asta?? La ce să mă aștept??