avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Protectia copilului, Bună ziua, am următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Protectia copilului, Bună ziua, am următoarea situație; soția ...

Protectia copilului,
Bună ziua, am următoarea situație; soția e bolnava de scrizofrenie paranoidă la din 2008, ia tratament, 1 an de zile nu a luat tratamentul pentru ca am făcut al 2 copil, până aici e ok, dar sănătatea ei sa agravat și am decis sa merg personal la medicul ei psihiatru și să îi cer să îi de-a tratamentul pentru că a început să aibă vedenii, erea recalcitranta.....medicul a zis că ia spus de mult să înceapă tratamentul dar refuza...( Soția a fost regulat la medic, dar fara tratament) am reușit să merg cu soția la medicul psihiatru ia dat tratamentul am venit acasă dar nu își luă tratamentul, a devenit recalcitranta și i-am dat 2 palme da ia tratamentul, regret că am făcut lucrul asta...soția a sunat la poliție, am primit ordin de restricție 5 zile apoi am ajuns la judecătorie, judecătorul a decis ca 1 luna nu am voie sa păstrez o distanta de 100 de metri, și că o pot suna, și ca soția și copii nu vor merge in centru protecție socială,
a încetat ordinul de restrictie. Copii nu au fost de față când i-am dat 2 palme la sotie, soția și a retras plângerea de la politie dar timp de 6 luni va venii protectia copilului la noi acasă pentru că soția a spus că au fost copii de față, un copil de 6 luni și unul de 2 ani și 6 luni, dar nu au fost de față, ce sa fac eu ca tata în situația asta?? La ce să mă aștept??

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie, buna seara, sotia e depistata din 2008 cu ... ..sorin, ..sorin, ordin de restrictie, Buna seara, sotia e depistata din 2008 cu scrizofrenie paranoidala, a avut o criza, ma lovit si i-am dat 2 palme..., ( refuza sa ia ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara după 31 de zile ..sorin, ..sorin, Sunt căsătorit de 1 luna de zile, am internat soția cu poliția și salvare , am decis acest lucru pentru că de 6 luni soția nu și-a luat tratamentul ... (vezi toată discuția)
Bolnav de schizofrenie foarte violent Konstantyn86 Konstantyn86 Am in casa un bolnav de schizofrenie cu multiple internari (anul acesta a fost internat de 7 ori de la Paste si pana acum) . Acest bolnav isi ia tratamentul ... (vezi toată discuția)