avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Cum se ponteaza o persoana care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Cum se ponteaza o persoana care este angajata de ...

Buna ziua !
Cum se ponteaza o persoana care este angajata de doua luni intr-o societate si aduce un concediu medical? Mentionez ca persoana nu are adeverinta pentru baza de calcul concediu medical ( nu a lucrat inainte de a se angaja la noi ) si nu mai are drept nici de concediu de odihna .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: industrialprocespaper , utilizator 11:22, 2 Martie 2023
O puteti ponta motivata , fara plata indemnizatiei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi de concediu sau invoire? diablo diablo Buna seara, sunt in situatia urmatoare: - acum 3 zile am ajuns la birou si mi s-a facut rau si dupa o ora am plecat acasa cu acordul sefului de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical annita123 annita123 Buna ziua, Este normal ca dupa ce aduci concediul medical sa iti zica ca nu au cum sa il plateasca pentru ca nu exista baza de calcul? Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Pontaj NNorbert NNorbert Buna ziua S-a incheiat un CIM pe o perioada de o luna cu un angajat nou, pe luna februarie. In total din 160 de ore, a lucrat 120 de ore si pentru restul ... (vezi toată discuția)