avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA-activitate comerciala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA-activitate comerciala

Buna ziua!
In martie 2009 am infiintat un pfa-cu activitate oriflame,iar la momentul respectiv am estimat un plafon impozabil de 3000 ron din care cheltuieli 2000 ron -rest de 1000 ron fiind platiti cite 53 ron in 3 transe -reprezentind impozit.
Pina in acest moment nu am alte documente inregistrate decit chitantele-facturi incasare comision- iar valoarea acestora este de 10 ori mai mare decit cea estimata initial.
Am marea rugaminte in a ma lamuri care sint cheltuielile deductibile in cazul meu,ce trebuie sa fac pt a putea deduce cheltuieli ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 20:48, 24 Ianuarie 2010
Cheltuielile deductibile la un PFA se inregistreaza in Registrul de incasari si plati pe baza de documente si cu respectarea art 48 punctele 4 si 5 din Codul fiscal 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa muraru muraru Buna ziua, am o nelamurire referitoare la un PFA pe care il deschid acum in domeniu constructiilor (cean 4332). Nu stiu cum e mai bine, in sistem real sau la ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor deductibile partial (pfa) si calculul venitului total Mickaela Mickaela Buna ziua, Ma poate informa cineva cum trebuie inregistrate in Registrul jurnal de incasari si plati ptr. PFA-uri cheltuielile deductibile partial (cum sunt ... (vezi toată discuția)