avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte insotitori pensionari cu handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte insotitori pensionari cu handicap

Buna ziua!
Am o bunica cu handicap gradul 1...nu se poate deplasa, beneficiaza de pensie. Intrebarea mea este ce acte trebuiesc facute pt dosarul de insotitor, care sunt conditiile pentru un insotitor, mai bine spus cine poate fi insotitor, unde se depun aceste acte?
Intr-o convorbire cu primarul,aceasta pensie se da in funcie daca au fonduri??
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:27, 24 Ianuarie 2010
Contactati serviciul de specialitate local ,care poate dispune expertiza persoanei in cauza si poate aprecia in raport de diagnostic necesitatea persoanei insotitor.
Referitor la fonduri,este o situatie delicata.
Succes
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate primi pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap? karollina karollina Buna ziua. Tatal meu are 79 de ani si a facut anul trecut un accident vascular cerebral cu semipareza pe partea stanga. Are si Parkinson si un inceput de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap nebunika08 nebunika08 Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Bunicul meu in varsta de 83 de ani a suferit in urma cu un an si 5 luni un AVC ischemic din care a rams cu sechele, mai ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap VERONICA56 VERONICA56 Soacra mea de 83 ani afacut un accident vascular cerebral acum vreo 8ani .Mai inainte cu 2 ani afost operata la un sold [deoarece avea coxartroza],protezata ... (vezi toată discuția)