avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de locatiune care ...

Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de locatiune care prevede ca se vor face si investitii? Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
Ananapoca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:00, 2 Martie 2023
Buna ziua, nu exista un model si nici nu ar fi indicat sa folositi clauze standard intrucat fiecare situatie este diferita, dvs. trebuie sa inserati clauze privitoare la regimul juridic al investitiilor, la suportarea cheltuielilor, la sanctiuni in caz de nerespectare, la valoarea investitiilor, la efectele rezilierii/incetarii comodatuluo, etc. Problema nu e asa simpla cum pare la prima vedere. Va recomand sa apelati la un avocat pentru redactare doar in urma analizei situatiei dvs, astfel evitati sa incurcati mai mult situatia decat sa o reglementati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de daune pentru debitor in contract de intretinere kristhinel_87 kristhinel_87 pot invoca intr-un contract de intretinere, eu ca intretinator, in cazul in care intretinutul refuza intretinerea, sa-mi fie platite daune pentru acest refuz ... (vezi toată discuția)
Conventie intre 2 persoane AndreiIlie AndreiIlie Buna ziua.Ma intereseaza un model de conventie civila intre 2 persoane pentru inchiriere.Cele 2 persoane sunt proprietare ale unui spatiu comercial(garsoniera) ... (vezi toată discuția)
Inchirierea locuintelor sebiskaa sebiskaa Buna, M-ar interesa sa stiu exact care este legislatia in vigoare care reglementeaza inchrierea locuintelor. Din cate stiu, legea locuintei nr. 114/1996 ... (vezi toată discuția)