avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am doi copii mai mari și am un bebeluș de 11 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am doi copii mai mari și am un bebeluș de 11 ...

Bună ziua .eu am doi copii mai mari și am un bebeluș de 11 luni iar indemnizația mea este de 1314 lei .Eu ma încadrez sa iau indemnizația mărită?
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 3 Martie 2023
Indemnizatia se va majora, intrucat este sub minimum prevazut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt însărcinată in 5 luni. sunt studenta in primul ... lavi990 lavi990 Buna ziua! Sunt însărcinată in 5 luni. Sunt studenta in primul an de master. Lucrez part time de mai mult de un an pe un salariu de 1000 de lei. Care ar ... (vezi toată discuția)
Ccc pt copil cu handicap sircuanda sircuanda Buna ziua, am un bebelus de 1 an si 3 luni, nascut cu handicap la picioare. Eu am optat inainte de a naste pt CCC de 2 ani; acum mai pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Salar bugetar Oana E84 Oana E84 Buna seara ce salar ar trebui sa am de la 1 Ianuarie 2019 in urma majorării eu având salariu de 1900 la care se Adaugă și gradația 2 ajungând la 2040 lei ... (vezi toată discuția)