avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa închiriez o statie peco particulara.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa închiriez o statie peco particulara.

Bună ziua! As dori sa închiriez o statie peco particulara care este inchisa. Doresc sa știu ce implica din punct de vedere juridic și dacă este rentabila. Menționez ca este inchisa de 2 ani. Mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:36, 3 Martie 2023
Este necesara analiza temeinica
Detinatorii de benzinarii nu traiesc din c/v produsului comercializat
Traiesc din activitatea conexa , respectiv magazin eventual cafenea , unde au adausuri cu mult mai mari decat in magazinele obisnuite
Daca benzinaria nu are vad,nu este situata in zona circuiata nu renteaza pentru ca nu exista eventuali cumparatori care sa achzitioneze si alte bunuri din spatiu
Ganditi-va ca in sacina dv intra acoperirea acordurilor de functionare,taxa de mediu,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere gradina casei pentru evenimente. am nevoie de acordul vecinilor? Gabriela_Bejan Gabriela_Bejan Buna ziua, Intentionez sa inchiriez gradina casei (Bucuresti) pentru evenimente private restranse (maximum 50 de persoane) pe parcursul zilei, dar si seara. ... (vezi toată discuția)
Activitati economice pe ong CiobanuEma CiobanuEma Buna ziua! Am infiintat de cateva luni un ONG, mai exact o Asociatie, si as vrea sa stiu daca pot sa deschid un magazin cu haine SH , trimise de un sponsor din ... (vezi toată discuția)
Constructie biserica fara acordul vecinilor iana_iana iana_iana Buna ziua! Exact langa casa bunicii mele se construieste o biserica, dar nu i-a cerut nimeni acordul. Au daramat deja cladirea existenta, care era o casa ... (vezi toată discuția)