avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua....perioada in care am fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua....perioada in care am fost soldat(1991-1992),perioada ...

buna ziua....perioada in care am fost soldat(1991-1992),perioada in care armata era obligatorie ,se poate lua in considerare la conferirea semnului onorific IN Serviciul Patriei,conform legii 149/2018?
-in aceasta lege se face referire la soldat,dar nu spune si perioada in care ai ffost soldat
va multumesc anticipat
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 3 Martie 2023
Legea nu face referire la soldat , la stagiu militar, ci la soldat și gradat voluntar/soldat și gradat profesionist, în activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnul onorific in serviciul patriei D-191 D-191 Se cumuleaza anii de vechime ca Militar angajat pe baza de contract (2002-2004) cu cei de vechime ca subofiter (2004-2018) în vederea acordarii Semnului ... (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de soldat gradat voluntar sgvonline sgvonline am observat pe forum o discutie despre dreptul la pensie al soldatilor gradati voluntari, de fapt cvasi drept la pensie pentru ca si soldatii care au facut ... (vezi toată discuția)