avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 CIM

Buna ziua,

La 2 CIM-uri ( full-time ):
1. E legal sa primesti scutirea de IT de la amn2 angajatorii?
2. Daca e nevoie sa pun concediu medical la Angajatorul 1, la angajatorul 2 am posibilitatea sa lucrez in continuare sau sa pun concediu de odihna ( fara a afla unul de celalalt, fiindca sunt foarte reticenti cand e vorba de un al 2 lea job )
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
Bogdan87x!an, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan87x!an , utilizator 11:59, 7 Martie 2023
Si daca se depune cumva concediul medical la ambii angajatorii ( la unu original la celalalt copie cu parafara conform cu originalul de la medic ) ti se plateste medicalul la amandoi ?
Da, se va plăti la ambii angajatori concediul medical.
Ca idee, că poate nu e cazul dvs.: din 2 martie, concediul medical la al doilea angajator se plătește cu condiția îndeplinirii stagiului minim de cotizare (șase luni):
Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_634...
super, multumesc Cornel.
super, va multumesc dna Manuela, depasesc 6 luni DAR e o informatie buna si esentiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! am un job full time si in curand voi incepe un al doilea ... GMT7 GMT7 Buna! Am un job full time si in curand voi incepe un al doilea job part time, la un angajator diferit. Problema este ca la jobul full time este nevoie din ... (vezi toată discuția)
Contract de munca remuss remuss Exista posibilitatea de a fi angajat la doua institutii diferite cu program de 8 ore/40 saptamanal?Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua și multumesc anticipat pentru raspuns, as vrea sa ... Cornelissa Cornelissa Buna ziua și multumesc anticipat pentru raspuns, as vrea sa stiu daca pot pune ca expert pe termen scurt(Manager proiect sau adjunct cheie) , pe un contract ... (vezi toată discuția)