avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o întrebare am o casa în care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o întrebare am o casa în care este situata cu ...

Bună ziua am o întrebare am o casa în care este situata cu spatele spre o gradina spatele casei mele este zidit și fără geamuri sau aerisire vecinul ma dat în judecata ca am probleme cu calcanul și i pica tencuiala în cap eu nu am acest în spatele casei ca este vecinul din spate ca întrebare el trebuie sa respecte ordinul de distanta între clădirea mea din spatele casei mele sau poate sa folesesca terenul pana la zidul meu de construcție și sa îmi afecteze fundația mea
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:42, 3 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
In mod normal casa dvs.trebuia construita la distanta de 60 cm de linie hotar.Daca este pe linia de hotar,atunci vecinul are voie sa foloseasca tot terenul panain casa dvs. pentru ca ii apartine.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la intimitate jon85 jon85 un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)
Geamuri in spatele casei andreeaned andreeaned As dori sa contruiesc la o inaltime de 1.9 geamuri in spatele casei. Distanta dintre fundatia casei si gardul vecinului e de 60 cm. Spatele casei mele da in ... (vezi toată discuția)