avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce compensații pot beneficia (bani) dacă sunt în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce compensații pot beneficia (bani) dacă sunt în cazul ...

De ce compensații pot beneficia (banii) dacă sunt în cazul art.67,secțiunea 4 și sunt angajat cu CIM. motivul este reduceri de personal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 4 Martie 2023
Daca se desfiinteaza postul , puteti beneficia de salarii compensatorii .

Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii oanadumitru1976 oanadumitru1976 Am probleme la actualul loc de munca. Sunt \"vanata'', ma simt amenintata si in nesiguranta. Nu am de gand sa-mi dau demisia, astept sa fiu data ... (vezi toată discuția)
Restructurare post- drepturi angajat ilikewhatilike ilikewhatilike Buna ziua! Care sunt drepturile angajatului in cazul restructurării postului? Este legală propunerea semnarii \"demisiei\" in acest caz? Poate fi vorba ... (vezi toată discuția)
Concedierea art 65 aliniatul 1 desființarea locului de muncă AdevarulALways AdevarulALways Buna ziua, Am lucrat mai bine de 7 ani intr-o firma in Arad. Acum pe fundalul crizei CoVID19, angajatorul mi-a comunicat in scris ca ma concediaza pe baza ... (vezi toată discuția)