avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Doresc sa vând un teren cumpărat în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Doresc sa vând un teren cumpărat în 2007 în care ...

Bună ziua.
Doresc sa vând un teren cumpărat în 2007 în care sant proprietar.Atunci când l- am cumpărat am chemat topograful și la măsurat ( total 2200m2 ,atât cât am cumpărat cu contract ).Acum când doresc sa îl vând am cerut de la primărie fiscalul și apare 1600 m2.Cei de acolo dau din umeri. Sa plec la politie ?
Cel mai recent răspuns: sorincosma , utilizator 12:19, 4 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anterior oricarui demrs catre politie este necesar sa verificati temeinic scriptele de la autoritatea publica locala in baza carora a fost modificata suprafata
Se poate face măsurători ( posibil vecini ) care sa îmi afecteze terenul meu fără sa fiu anunțat ? Am acte care dovedesc ca am cumpărat 2200 m2 iar acum când am cumpărător, aflu ca am mai putin Va dați seama că eu pot fi luat de înșelăciune ( Am scris în anunt ca are 2200m2 ).

ynocentta a scris:

Anterior oricarui demrs catre politie este necesar sa verificati temeinic scriptele de la autoritatea publica locala in baza carora a fost modificata suprafata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt teren sorincosma sorincosma Furt teren Bună ziua Revin cu o veche intrebare dar formulata altfel Poate un vecin sa măsoare cu topograful și terenul meu și mai rău să îmi ia din ... (vezi toată discuția)
Probleme incheiere contract vanzare-cumparare AlexSandru AlexSandru Buna ziua, Am mostenit o casa cu teren inntr-un sat si acum vreau sa vand. Am dus actele la notar dar m-am lovit de o problema. Terenul total are suprafata ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan abdae abdae comform expertize topografice ceruta de instanta dupa cum mi-am dat eu seama s-a constata o necorelare a schitelor topo care sant destul de incurcate adica cel ... (vezi toată discuția)