avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Furt teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Furt teren

Furt teren
Bună ziua
Revin cu o veche intrebare dar formulata altfel
Poate un vecin sa măsoare cu topograful și terenul meu și mai rău să îmi ia din el cu acte ? Fără sa fiu consultat ?Mai exact În 2007 am cumpărat un teren cu acte în regula ( 2200m2 ) iar acum când doresc sa îl vând aflu ca am doar 1600m2 Aflu de la alți vecini ca vecinul din dreapta , în lipsa mea a făcut măsurători.Va dați seama că acum când am găsit în sfârșit cumpărător ,omul o sa creadă ca îl mint și e posibil sa îl pierd.Cand am vumparat terenul ,am făcut și eu măsurători cu topograful și au semnat ca sant de acord cu măsurătoarea ambi vecini.Am acte care dovedesc acest lucru.Ce demersuri ma sfătuiți sa fac ?
proces de granituire
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Granituire cu revendicare daca aveți lipsa din suprafața dvs,stabilire linie hotar etc.Discutati cu un av și pregătiți va de cheltuiala,expertiza posibil expert parte dacă e un teren mai valoros ,taxa timbru,onorariu de av..
Nu e mai simplu sa fac plângere la politie ?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Granituire cu revendicare daca aveți lipsa din suprafața dvs,stabilire linie hotar etc.Discutati cu un av și pregătiți va de cheltuiala,expertiza posibil expert parte dacă e un teren mai valoros ,taxa timbru,onorariu de av..

e o disputa civila, dar inteleg ca vreti sa-i puneti pe altii sa va rezolve problema.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e mai simplu pt ca dupa câțiva ani de cercetări și timp pierdut o sa primiți o soluțieicare nu o sa va ajute deoarece nu e o fapta penala...Daca terenul are vreo importanta pt dvs ca sa rezolvați trebuie sa și cheltuiți..
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Limita de constructie dintre case si gradini mitachealina mitachealina Vecinul si-a construit casa la o distanta de jumate de metru de casa noastra. Gardu gradinii de vede cu ochiul liber ca este montat pe terenul nostru. As putea ... (vezi toată discuția)
Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Granituire? Nelamuritul Nelamuritul Buna ziua. Am cumpărat un teren intravilan care este mărginit pe trei laturi cu garduri. Ulterior, am măsurat din curiozitate terenul respectiv și am ... (vezi toată discuția)