avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare acoperis, taxe marite?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare acoperis, taxe marite?

Daca refac acoperisul casei, in sensul ca inalt cu 1,6m podul(pe baza de proiect si autorizatie de la primarie), voi avea majorare de impozit pe cladire?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:38, 4 Martie 2023
Deoarece prin interventie se modifica suprafata constructiei,automat si impozitul se majoreaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare forma acoperiș și intrebuintare Noid201x Noid201x Salut ! Este posibil sa se mai fi discutat pe forum dar eu nu am găsit. As dori sa refac acoperișul și forma acestuia , cât și destinația acestuia . ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie sebyza94 sebyza94 Buna ziua! As dori sa inalt trotuarul cu 10 cm si nu stiu daca am nevoie de autorizatie sau nu. Va veni o firma sa toarne cimentul cu o cifa. Suprafata este de ... (vezi toată discuția)
Pot uza de art 2 din legea 50/1991 pentru amenajarea unei camere in pod? MihaiBarbu MihaiBarbu Bună ziua, Doresc să amenajez o cameră în podul casei, cu o suprafaţă de nu mai mult de 20% din suprafaţa totală a casei. Ca să o acopăr se va ... (vezi toată discuția)