avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vă rog rog frumos sa mă ajutați ,dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vă rog rog frumos sa mă ajutați ,dacă am pierdut ...

Bună ziua,

vă rog rog frumos sa mă ajutați ,dacă am pierdut actul de identitate ,și mama e decedat si suntem în cursul succesiuni care durează 30 zile poate și mai mult puțin ,cum as putea sa îmi refac buletinul cu ce act ?! Oare cu actul de deces al mamei și contractul.de pe imobil?Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:43, 4 Martie 2023
Va faceti carte de identitate provizorie si dupa ce dezbateti succesiunea si intabulati, va faceti ci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin expirat Artemis256 Artemis256 Am urmatoarea situatie: Trebuie sa imi schimb Cartea de identitate si nu pot dovedi ca spatiul in care locuiesc imi revine de drept. Locuiesc in casa mamei ... (vezi toată discuția)
Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor! eu împreună cu mama mea locuim în imobilul achizitionat ... Alpha Bravo Alpha Bravo Buna tuturor! Eu împreună cu mama mea locuim în imobilul achizitionat de bunicii mei, acestia decedand in cursul anului 2012 respectiv 2013. Mentionez ... (vezi toată discuția)