avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Fiica mea este in concediul de creștere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Fiica mea este in concediul de creștere copil, ...

Bună seara! Fiica mea este in concediul de creștere copil, la un laborator care a pierdut contractul cu Spitalul județean din Brăila, Noua firmă care a câștigat licitația a spus că preia angajații laboratorului. Pe ea ,dacă este cu contractul suspendat o preia sau îi desfacere contractul de muncă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 5 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ii preia, atunci o va prelua si pe fata dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil cand un angajat detine si un cabinet medical individual delia_info delia_info Buna ziua, Sunt angajata cu norma intreaga la o firma, dar am si un cabinet medical individual. La cabinet, eu sunt medicul titular, dar am si un medic ... (vezi toată discuția)
Cic si dizolvare firma Lavinia 2018 Lavinia 2018 Buna ziua! Momentan sunt in Cic pt primul copil, născut în luna iulie 2018. Sunt însărcinată cu al 2, urmând să nasc în luna martie. Am auzit unele ... (vezi toată discuția)
Concediere nelegala Ingram Ingram Buna ziua! As dori sa supun atentiei dvs. urmatoarea situatie: Am beneficiat de concediu pre si postnatal 126 zile pana in data de 05.01. 2014. In data de ... (vezi toată discuția)