avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Sunt codebitor intr-un credit unde ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Sunt codebitor intr-un credit unde debitorul a beneficiat ...

Buna ziua,

Sunt codebitor intr-un credit unde debitorul a beneficiat de toată suma. De 2 ani de zile am poprire la banca din cauza asta iar acum din ce observ datoria a fost mutată de la banca de unde au fost împrumutați banii(brd) la kruk. As vrea sa achit eu suma restanta(doar ca nu știu cum, la executor sau la kruk, un sfat ar fi binevenit) și după as dori sa îmi recuperez banii de la debitor doar ca iar nu știu cum. Un sfat cu pași clar mi-ar fi de mare ajutor. Mulțumesc mult in avans,
O zi faină!

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Poprire - schimbare angajator Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Va cer o informatie in legatura cu urmatoarea situatie: Un amic a imprumutat o suma de bani de la banca si nu a mai platit ratele. Eu fiind ... (vezi toată discuția)
Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)