avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am comodat pe o garsoniera, pot fi evacuat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am comodat pe o garsoniera, pot fi evacuat de catre proprietar ...

Daca am comodat pe o garsoniera, pot fi evacuat de catre proprietar fara o decizie judecatoreasca?
Da. Proprietarul poate solicita restituirea bunului înainte de termen.
Fara a apela la instanta?
Eu stiam ca executorii judecatoresti actioneaza doar pe baza deciziilor instantelor judecatoresti.

raluk0207 a scris:

Da. Proprietarul poate solicita restituirea bunului înainte de termen.

Daca nu.parasiti de buna voie o sa obțină o hotărâre judecătorească relativ repede 1,2 luni ,(varianta legala) sau dacă e mai încăpățânat va debranseaza de la utilități..
puteti sa plecati cand vi se cere sau puteti sa asteptati sa suportati si cheltuielile de judecata si de executare.
Daca nu accept rezilierea contractului de comodat, inseamna ca pana la apelarea la instanta de judecata de catre proprietar, acest contract ramane valabil, nu?

gi-jane2 a scris:

puteti sa plecati cand vi se cere sau puteti sa asteptati sa suportati si cheltuielile de judecata si de executare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori raspuns la o intrebare:ce se intampla daca ... Simplu71 Simplu71 Buna ziua! As dori raspuns la o intrebare:Ce se intampla daca merg la Anaf si declar ca stau cu chirie, avand un contract decomodare?! Lucrurile stau mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias rau-platnic Rmilitaru Rmilitaru Am hotarare judecatoreasca, de evacuare a unui chiris rau platnic (contractul de inchiriere a expirat; chirie neplatita; utilitati neplatite de el). \\"Vina\\" ... (vezi toată discuția)
Cazarea unchiului cu obligatia platii facturilor andrei827 andrei827 Buna ziua, Exista vreo cale legala la notar pentru urmatoarea speta: am o proprietate unde vreau sa il mut pe unchiul meu, insa, vreau sa se oblige ca isi ... (vezi toată discuția)