avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate plăti întreținerea la Serviciul special ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate plăti întreținerea la Serviciul special din cadrul Primăriei?

Bună seara/ziua.
Am și eu o întrebare și mulțumesc anticipat pentru eventuale răspunsuri.
Se poate plăti întreținerea (locuiesc la bloc) la serviciul acela din cadrul Primăriei care răspunde de asociațiile de proprietari? În cazul în care nu am încredere în administrator și președinte. Dețin niște informații, o să fac și o reclamație. Dar nu vreau să fiu acuzată că nu plătesc întreținerea și să mi se calculeze penalități. Vreau să plătesc, însă nu vreau să bag banii mei într-o gaură neagră.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen-D , utilizator 12:35, 6 Martie 2023
Nu se poate plati intretinerea la acel serviciu (daca exista).
Serviciul de sprijinire si indrumare asociatii d eproprietari reprezinta un departament al autoritatii publice locale de control asupra activitatii asociatiilor de proprietari dar care nu are legaturi finaciar contabile cu acestea
Nu exista varianta achitarii cotelor lunare de intretinere la serviciul din primarie
Indiferent cum intelegeti sa achitati c/v intretiere lunara prin banca,prin mandat postal cu confirmare de primire -in final tot in contul asociatiei de proprietari ajunge
Daca aveti suspiciuni,daca detineti informatii,aveti dreptul pentru clarificarea situatiei sa sesizati oficial autoritatile competente
Mulțumesc pentru răspuns.
Nu există cont bancar la asociație. Nu am cum să plătesc altfel decît numerar, într-un interval în care nu pot ajunge. Voi face o reclamație, asta e tot ce pot să fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere depusa la cec prin virament goby goby Buna ziua! Un proprietar motivand ca nu ajunge la timp sa plateasca intretinerea conform orarului de incasari, solicita sa i se dea contul asociatiei de la ... (vezi toată discuția)
Organizare activitate casierie igrosu01 igrosu01 Buna ziua, In legatura cu casieria asociatiei, am citit si legea, m-am uitat si aici pe forum dar nu am gasit un raspuns clar cu privire la organizarea ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari catavencu catavencu As dori sa fiu informat referitor la cadru legal care se aplica in cazul in care o asociatie de proprietari nu are un cont in care membri por vira sumele ... (vezi toată discuția)