avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Se poate face contestație la o decizie a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Se poate face contestație la o decizie a casei de ...

Buna ziua.Se poate face contestație la o decizie a casei de pensii după 5 luni de la primirea acesteia? Mulțumesc...
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:39, 7 Martie 2023
Contestarea se poate face la instanta in termen de 45 zile de la primirea deciziei CJP.
Partea care a pierdut un termen procedural va fi repusă în termen numai dacă dovedeşte că întârzierea se datorează unor motive temeinic justificate.
Ce probleme aveti cu decizia ?
Este decizie de:
-Deschidere drepturi ?
-Recalculare ?
-Revizuire ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am facut contestatie la o decizie de pensie a casei ... dorel fulea dorel fulea Buna ziua, am facut contestatie la o decizie de pensie a Casei de Pensii Sectoriala a MAI si am primit o Hotarare a Comisiei de contestatii a MAI prin care mi ... (vezi toată discuția)
Revizuire pensie ContSters203305 ContSters203305 Buna seara, Am formulat o cerere de revizuire a pensiei catre CJP. Au trecut 45 zile ,nu am primit niciun raspuns si as vrea sa ma adresez tribunalului. Va ... (vezi toată discuția)
Incompetentã profesionalã sau reaua vointã a avocatului meu? Cristian Urse Cristian Urse Avocatul meu mi-a depus dosarul de dare în judecatã a Univ.Spiru Haret si a Ministerului Educatiei si Înv. la 7 zile dupã prescrierea termenului de dare ... (vezi toată discuția)