avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de Pensii Internationale Bucuresti mi mi-a emis ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de Pensii Internationale Bucuresti mi mi-a emis Decizia de ...

Casa de Pensi Internationale Bucurestimi mi-a emis Decizia de Pensionare (65 ani), dar nici dupa 54 luni (4.5 ani) nu mi-au trimis nici un leu (in Edmonton, Canada).
Am facut numeroase sesizari si contestatii, catre CNPP Bucuresti, ministerul Muncii, Ministerul de Externe, dar ei au 'pasat' sesizarile mele tot catre Casa de Pensii Internationale, Bucuresti.
Care institutie a Statului Roman ma poate ajuta ca sa-mi primesc pensia cuvenita (recunoscuta prin prin Decizie de Pensionare), cu exceptia CN Pensii Internationale Bucuresti? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 7 Martie 2023
Singura institutie este instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data inregistrarii cererii de pensionare in strainatate jvh jvh Locuiesc in Canada si sunt pensionara. Am depus cererea pentru acordarea pensiei de varsta pe baza anilor lucrati si cotizati in Romania. Conform acordului ... (vezi toată discuția)
Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)
Legea 172 2016 maryyus1 maryyus1 buna seara!!!! Tatal meu a lucrat ca electrician incadrat la grupa a 2 de munca. cand a depus dosarul de pensionare in anul 2015 cu adeverinte de la locul ... (vezi toată discuția)