avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata! Am dat in judecata o societate cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata! Am dat in judecata o societate cu sediul in Oradea, ...

Buna dimineata!

Am dat in judecata o societate cu sediul in Oradea, noi suntem din Targoviste. Dosarul l-am bagat la Tribunalul Db, aseara judecatorul a declinat dosarul la Oradea. Este corect? Nu prea avem incredere avand in vedere ca vor fi pe teritoriul lor, se poate judeca in orice alt oras, independent? Se poate art din lege?

Multumesc mult!! O saptamana usoara!
Cel mai recent răspuns: denisa_21 , utilizator 18:24, 7 Martie 2023
Instanța competentă este cea de la sediul pârâtului. Se poate cere strămutarea pe motive temeinice.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urdeanu urdeanu va rog sa-mi raspundeti daca puteti am un dosar in brasov si vreau sa-l trimit la judecatoria din tulcea fara ca avocatul meu sa se mai deplaseze pana acolo. ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces doinatautan doinatautan Am intentat un proces în contencios administrativ, la tribunalul in raza căruia am domiciliul stabil. Eu, de fapt, locuiesc (cu viză de flotant) şi ... (vezi toată discuția)