O problemă destul de serioasa. Nu am achitat timp de aproximativ 3 luni ratele la IFN-uri (suma este foarte mare) și doresc sa sgiu ce mi se poate întâmpla. Am declarat că locuiesc cu părinții și vreau sa știu dacă în caz de executare judecătorească, le pot lua lor bunurile ? Menționez că nu am nimic pe numele meu.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Nu se executa decat bunurile in evidenta debitorului
Daca executorul judecaotesc va constata ca nu aveti bunuri in evidenta va incheia document in care sa consemneze starea dv de insolvabilitate
Creditorul are dreptul sa staruie in pretentia de recuperare credit neachitat,in eventualitatea ca dv fie obtineti drepturi financiare sau bunuri in proprietate
Recuperare datorii
dodii57
As dori sa stiu , daca am o datorie la CETELEM, si nu o mai pot achita, iar acum ma someaza ca trec la recuperarea bunurilor, iar eu nu am bunuri pe numele ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca
costela1985
Buna ziua,
Am facut un imprumut la banca ,acum 7 ani pt alta persoana. Aceea persoana nu a mai platit ratele dupa un timp. Eu nu locuiesc in tara de acum 6 ... (vezi toată discuția)
Executare silita
alinuca22
buna ziua, am o rugaminte daca imi puteti raspunde : in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale pt a ajuta pe acea persoana ,persoana in cauza a platit ... (vezi toată discuția)