avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! O problemă destul de serioasa. Nu am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! O problemă destul de serioasa. Nu am achitat timp ...

Buna ziua!

O problemă destul de serioasa. Nu am achitat timp de aproximativ 3 luni ratele la IFN-uri (suma este foarte mare) și doresc sa sgiu ce mi se poate întâmpla. Am declarat că locuiesc cu părinții și vreau sa știu dacă în caz de executare judecătorească, le pot lua lor bunurile ? Menționez că nu am nimic pe numele meu.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:39, 7 Martie 2023
Buna ziua!
Daca nu aveti nimic pe numele dvs.,nu are ce sa va ia.Va pune doar poprire pe salariu.
Nu se executa decat bunurile in evidenta debitorului
Daca executorul judecaotesc va constata ca nu aveti bunuri in evidenta va incheia document in care sa consemneze starea dv de insolvabilitate
Creditorul are dreptul sa staruie in pretentia de recuperare credit neachitat,in eventualitatea ca dv fie obtineti drepturi financiare sau bunuri in proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii dodii57 dodii57 As dori sa stiu , daca am o datorie la CETELEM, si nu o mai pot achita, iar acum ma someaza ca trec la recuperarea bunurilor, iar eu nu am bunuri pe numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita alinuca22 alinuca22 buna ziua, am o rugaminte daca imi puteti raspunde : in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale pt a ajuta pe acea persoana ,persoana in cauza a platit ... (vezi toată discuția)