avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura in fata instantei - reprezentarea partilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura in fata instantei - reprezentarea partilor

Buna ziua,

Consilierul juridic stagiar poare reprezenta o parte a unui proces (dosar) in stadiul de fond care a fost declinat ca si competenta de solutionare in favoarea Curtii de Apel? Daca nu, atunci reprezentantul legal al institutiei poate depune intampinarea la Curtea de Apel si prin urmare poate apara interesele institutiei, fara a mai apela la reprezentare prin avocat sau consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: marcu.alina , utilizator 10:56, 9 Martie 2023
Da, reprezentantul legal poate să semneze și să depună întâmpinarea...
În ce privește prima parte... Sincer, habar n-am. Fiindcă nu m-a interesat vreodată să contest dreptul de reprezentare al vreunui tânăr coleg. Ar fi victorie lipsită de eleganță... Or, pentru cunoscători, asta e mai rea decât o înfrângere.
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
romascanu, moderator
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrieri eronate in incheierea de sedinta ; consilier juridic cu imputernicire avand date eronate adiadiadi adiadiadi Buna ziua . Va rog sa imi spuneti ce se poate face in urmatoarea situatie. Dupa ce am depus recursul la Curtea de apel si a fost stabilit termenul pentru ... (vezi toată discuția)
Reprezentare instanta cu consilier juridic si avocat avocatul90 avocatul90 Buna ziua, Exista vreo prevedere legala care impune restrictia angajarii unui avocat cu contract de reprezentare pentru un litigiu in dreptul muncii daca ... (vezi toată discuția)
Actul procedural trebuie contrasemnat de consilierul juridic ... ionita_emil ionita_emil Actul procedural trebuie contrasemnat de consilierul juridic care l-a intocmit/formulat ? Sau e necesar sa fie semnata doar de reprezentantul legal al unei ... (vezi toată discuția)