avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua In urma une hotarari judecatoresti, s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua In urma une hotarari judecatoresti, s-a decis ca mostenitorii ...

Buna ziua
In urma une hotarari judecatoresti, s-a decis ca mostenitorii (2 frati) sa achite o sulta celui de-al 3lea frate pentru a ramane numai ei in posesia imobilului. Cel de-al 3lea frate refuza sa ridice sulta. Ce se va intampla cu aceasta suma de bani (actualmenta in posesia executorului judecatoresc) ?
Buna ziua,
Se consemneaza la CEC pe numele acelui frate si e treaba lui ce face cu ea.
Buna ziua,

Sulta poate fi platita prin executor , fratele sa fie convocat la biroul executorului, pentru a fi urmata procedura speciala privind oferta de plata si a consemnatiunii.

Daca, insa, acesta nu se prezinta la executor, refuzand primirea sultei , aveti dovada convocarii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta apartament .... buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea ... lori_ultras lori_ultras Buna ziua , acum 7 ani am cumparat un apartament , in cartea funciara am o sulta de 1300 euro catre un mostenitor care nu a fost gasit la acel moment . in 2015 ... (vezi toată discuția)
Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Diviort cu copii și partaj amiabil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua, O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)