Bună ziua, am domiciliul în străinătate dar sunt una din proprietarii de un apartament din România și buletinul nu mai este valabil; dacă un mâine se decide să vindem imobilul, trebuie să prezint obligatoriu buletinul sau este de ajuns pașaportul? Mulțumesc anticipat!!! O zi frumoasă!
Puteti incerca sa faceti o procura la consulat ca sa va reprezinte unul din coproprietari si s-ar putea sa fie de ajuns pasaportul. Daca veniti in Romania nu o discute notarul cu dvs fara buletin valabil. Partea buna e ca puteti solicita eliberarea unui buletin in regim de urgenta si il aveti in 2-3 zile. Mie mi s-a eliberat in 3 zile si nici n-a fost la urgenta.
Pasaport
gigelas
Buna ziua,
Imi poate spune si mie cineva,ce acte se mai cer la eliberarea unui pasaport simplu (turistic) ? Care sunt taxele ce trebuiesc achitate si cam cat ... (vezi toată discuția)
S.o.s
iazbuka
Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)