avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire hala pe terenul altcuiva(persoana juridica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire hala pe terenul altcuiva(persoana juridica ...

Doresc sa construiesc o hala pe terenul altcuiva(persoana juridica cu al carei administrator am facut o intelegere verbala deocamdata). Suprafata totala a terenului este de 10ha dar eu voi avea nevoie doar de 3 arii, suprafata halei fiind de 90mp. Idea e ca proprietarul nu doreste parcelarea sau vanzarea. Ce fel de contract trebuie incheiat in asa fel incat el sa ramana proprietar pe teren iar eu pe hala. Eu voi finanta intreaga contructie. Autorizatia de construire o putem scoate doar pe numele actualului proprietar.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:23, 7 Martie 2023
incheiati contract de locatiune sau de comodat cu drepturile si obligatiile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat bun pik pik doresc sa construiesc impreuna cu un prieten o cabana la munte.Persoana de la care urmeaza sa cumparam terenul ne construiests si cabana.Cei 400 de mp fac ... (vezi toată discuția)
Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Aport in natura sau contract de superficie? Rino Rino Salut tuturor, Va supun atentiei urmatoarea speta din zona dreptului societar: Clientul meu este un SRL din Bucuresti cu un capital social subscris 500 ... (vezi toată discuția)