avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am formulat o contestatie impotriva unei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am formulat o contestatie impotriva unei decizii de ...

Buna ziua. Am formulat o contestatie impotriva unei decizii de impunere. Contestatia am depus o in 45 zile tot in cadrul institutiei anaf. In cat timp primesc un raspuns?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:43, 8 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să primiți răspunsul în 30 de zile. Pentru motive temeinice, termenul menționat poate fi prelungit cu maxim 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie act larisarazvan larisarazvan Buna ziua In data de 18.06.2010 am contestat o decizie privind stabilirea unei sume de bani, decizie emisa de Directia Regionala Vamala Ilfof si nici pana la ... (vezi toată discuția)
Intrebare cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua,am un contract de agent de asigurari,in luna iunie,am primit o decizie prin care mi se spune ca am de platit asigurari de sanatate+penalizari,daca ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie concediere crisadi crisadi Buna ziua Daca un angajat este concediat prin desfiintarea postului, anul trecut in septembrie, si acum , in martie, primim o contestatie a deciziei de ... (vezi toată discuția)