avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca. Am fost înjurat și amenințat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca. Am fost înjurat și amenințat cu bătaia ...

Conflict de munca.
Am fost înjurat și amenințat cu bătaia de către șeful direct la serviciu de fata cu directorul general al magazinului. După incident am fost luat de către director în birou, iar acesta îmi spune ca nu a văzut și auzit nimic deși totul sa petrecut sub ochii lui.
Întrebarea este, în ce măsură sau dacă pot folosi în vreun fel în instanta înregistrările audio?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 8 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand este permisa inregistrarea cu telefonul ca proba in proces?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost jignit, înjurat și amenințat cu bătaia în mod repetat, ... Dan1963 Dan1963 Am fost jignit, înjurat și amenințat cu bătaia în mod repetat, de șeful direct împreună cu un coleg. Am făcut sesizare la conducere, la RH și la ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin pedepse de nimic la locul de munca !!! omdiscriminat omdiscriminat In institutia noastra exista un sef de serviciu administrativ care ne fotografiaza gunoiul, inregistreaza pe telefonul sau scoate filmari din camerele video ... (vezi toată discuția)
Un "șef" mi-a șters, în lipsa și fără permisiunea mea, o serie de fișiere din telefonul mobil. cum poate fi catalogată această faptă? Cristina LJI Cristina LJI Daca ti se umbla in telefonul mobil, atunci cand tu nu esti de fata ( si bineinteles, fara permisiunea ta ) si ti se sterg intentionat fisiere ? Un ... ... (vezi toată discuția)