avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire la locul de munca. Am fost hartuit la locul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire la locul de munca. Am fost hartuit la locul de munca ...

Hartuire la locul de munca.
Am fost hartuit la locul de munca de șeful direct în cârdășie cu un coleg, în final, înjurat și amenințat. Am înregistrări audio, pe whatsapp, scrise și explicații logice referitoare la hartuire. Întrebarea este: dacă îmi găsesc alt job și plec de frica hartuitorilor, mai pot acționa și SC in instanta și solicita daune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 21 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Cand s-au intamplat acele fapte ?
Hartuirea a început pe 6 ianuarie, s-a intensificat pe 13 februarie și s-a agravat pe 7 martie. Pentru toate am probe audio și scrise. Pe 8 martie am făcut sesizare la RH local și central, mai târziu la politie. Hartuirea continua în alte forme și cu ajutorul conducerii dar asta este mai greu de demonstrat. Din acest motiv m-am hotărât să-mi caut alt job. Deja am fost chemat la interviuri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hărțuirea la locul de muncă de către colegi. Cum îți faci dreptate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost jignit, înjurat și amenințat cu bătaia în mod repetat, ... Dan1963 Dan1963 Am fost jignit, înjurat și amenințat cu bătaia în mod repetat, de șeful direct împreună cu un coleg. Am făcut sesizare la conducere, la RH și la ... (vezi toată discuția)
Suspect principal in plangere la politie pentru hartuire buna ... Axelutza Axelutza Suspect principal in plangere la politie pentru hartuire Buna ziua, a fost depusa o plangere a unei foste colege cum ca este hartuita telefonic de cineva care ... (vezi toată discuția)
Inregistrari video- sfat in caz de hartuire ElleW ElleW In conditiile in care o familie din acelasi bloc ma hartuieste pentru o problema inchipuita (cica as fi stricat liftul, pentru ca a fost folosit de o echipa de ... (vezi toată discuția)