avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect principal in plangere la politie pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect principal in plangere la politie pentru hartuire Buna ...

Suspect principal in plangere la politie pentru hartuire
Buna ziua, a fost depusa o plangere a unei foste colege cum ca este hartuita telefonic de cineva care o ameninta, o injura si ii spune ca iubita lui a fost data afara de la serviciu din cauza ei.
Eu am lucrat ap 2 ani cu aceasta colega cu care am avut conflicte minore legate de sfera profesionala, nu ne am prea inteles, intre noi nefiind niciodata vreo alta discutie despre alt subiect in afara de cel profesional sau vreo prietenie. Pe data de 5 august am fost concediata, coincidenta fiind ca in aceeasi zi eu am dovezi cum ca deja aveam stbilite interviuri pt ca imi cautam un alt job inainte de aceasta data. Legatura cu mine o face din cauza acelor discutii avute anterior si cum ca eu sunt cea in cauza datorita concedierii, cum ca eu as fi pus pe cnv sa o sune parandu mi rau ca am fost concediata. Eu nu sunt vinovata ba mai mult de cand aveam acele mici dispute eu am ales sa ignor aceasta persoana pe care de atunci nici macar nu am mai salutat o. Imediat dupa data de 5 eu am un alt job, ales de mine si n am nici o legatura cu ce sustine acea persoana. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in aceasta privinta, pt ca sunt acuzata pe nedrept.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:56, 24 Septembrie 2022
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Când o persoana este nevinovata și planează o acuzatie împotriva sa își angajează avocat.
Apoi, avocatul va face tot ce este necesar.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jignire la telefon soniamarcel soniamarcel Buna ziua, In cursul zilei de ieri am fost sunata de sotia unui coleg de al meu de serviciu si jignita ca sunt amanta acestuia, ca sunt ..... m-a jignit f ... (vezi toată discuția)
Buna seara as dori sa face plangere penala pentru amenintare ... Maria9191 Maria9191 Buna seara As dori sa face plangere penala pentru amenintare si hartuire impotriva colegului meu, cam cat m-ar costa un avocat? Multumesc (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca sandumirela sandumirela Buna seara, De mai bine de 3 luni sunt hartuita efectiv de catre seful meu direct, pentru a-mi da demisia. Ocup un post de sef serviciu financiar-contabil ... (vezi toată discuția)