avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Un "șef" mi-a șters, în lipsa și fără ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Un "șef" mi-a șters, în lipsa și fără permisiunea mea, o serie de fișiere din telefonul mobil. Cum poate fi catalogată această faptă?

Daca ti se umbla in telefonul mobil, atunci cand tu nu esti de fata ( si bineinteles, fara permisiunea ta ) si ti se sterg intentionat fisiere ?
Un ... "sef" si-a permis acest lucru, profitand de absenta mea din birou, mi-a sters din fisierul de inregistrari audio, tot, de frica faptului ca ar fi putut fi inregistrat.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:09, 25 Iulie 2018
Parolați-vă telefonul. Pe de altă parte, veți avea probleme dacă îi înregistrați pe alții fără acordul lor.
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2018
adriandimitriu, utilizator
Nu am inregistrat pe nimeni...
Aveam insa, in telefon, inregistrari mai vechi....serbari ale copilului meu, cateva melodii dintr-un concert...si cam atat !
Telefonul era parolat, nu stiu cum a reusit sa treaca de parola...
Intrebarea mea, era : avea voie sa-mi imble in telefon, cat timp eu eram iesita din birou, si sa-mi sterga fisierele ?
evident, nu, insa e irelevant: telefonul a inregistrat doar utilizari autorizate. stiti ca parolele se schimba periodic, nu? cel mai rar, la 90 zile
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Telefonul e personal sau e proprietatea firmei? Pe de alta parte, daca nu a folosit aplicatii avansate si nu ati suprascris intre timp datele, ele se pot recupera.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
tgeorgescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
asa este, insa am impresia ca doamna vrea mai degraba sa invinuiasca decat sa recupereze. dar poate ma insel

Alte discuții în legătură

Mesaje furate de pe ym calcium calcium Sotul \" DOAMNEI \" mele ...i-a instalat ..pe laptopul din casa un program numit keyloger.....i-a dat drumul sa ruleze ..si programul a inregistrat toate ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio Adry90ana Adry90ana Buna seara. O intrebare in legatura cu niste inregistrari audio. Mi-am inregistrat colegii la serviciu cu telefonul mobil. Aveam niste suspiciuni in ... (vezi toată discuția)
Abuz firma de telefonie și violarea vieții private convlad convlad Bună seara, Vă aduc în vedere următoarele problemă, încerc cât mai pe scurt. Am trimis, relativ recent, un telefon în service-ul unei companii de ... (vezi toată discuția)