avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Un "șef" mi-a șters, în lipsa și fără ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Un "șef" mi-a șters, în lipsa și fără permisiunea mea, o serie de fișiere din telefonul mobil. Cum poate fi catalogată această faptă?

Daca ti se umbla in telefonul mobil, atunci cand tu nu esti de fata ( si bineinteles, fara permisiunea ta ) si ti se sterg intentionat fisiere ?
Un ... "sef" si-a permis acest lucru, profitand de absenta mea din birou, mi-a sters din fisierul de inregistrari audio, tot, de frica faptului ca ar fi putut fi inregistrat.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:09, 25 Iulie 2018
1. Aveti dovezi certe pentru a sustine afirmatia "Un ... "sef" si-a permis acest lucru, profitand de absenta mea din birou, mi-a sters din fisierul de inregistrari audio ... " ???

2. Telefonul este mobil. Profitati de acest aspect.Nu-l lasati pe unde se nimereste.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era sa uit: Google, Apple si Microsoft salveaza automat fisierele in cloud, daca nu ati anulat aceasta optiune.
Culmea.. Nu am vazut niciun mesaj prin care se incrimineaza fapta enuntata de doamna. Chiar si daca ar fi telefon de serviciu, tot nu avea voie. Seful nu are voie sa iti ceara parola calculatorului sau a telefonului. Sau daca o face, este nevoie de motivare. Discutam de accesare fara drept. Daca era telefon personal e si mai grav. Trebuie si dovezi.
Buna ziua "Cristina LJI".

Aveti "dovezi" in sensul sustinerii afirmatiilor postate ??? (ma repet, fiind vorba si de alte postari similare).

Daca doriti sa comunicam, discutia poate continua in cadrul acestui forum.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje furate de pe ym calcium calcium Sotul \" DOAMNEI \" mele ...i-a instalat ..pe laptopul din casa un program numit keyloger.....i-a dat drumul sa ruleze ..si programul a inregistrat toate ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio Adry90ana Adry90ana Buna seara. O intrebare in legatura cu niste inregistrari audio. Mi-am inregistrat colegii la serviciu cu telefonul mobil. Aveam niste suspiciuni in ... (vezi toată discuția)
Abuz firma de telefonie și violarea vieții private convlad convlad Bună seara, Vă aduc în vedere următoarele problemă, încerc cât mai pe scurt. Am trimis, relativ recent, un telefon în service-ul unei companii de ... (vezi toată discuția)