avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Săptămâna trecută am schimbat 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Săptămâna trecută am schimbat 2 rulouri de la ...

Bună seara. Săptămâna trecută am schimbat 2 rulouri de la geamuri de apartament și leam pus în gradina din fata blocului care e îngrădit cu gard metalic. Vreau sa le dau cuiva care are nevoie dar acuma e internat în spital. În seara asta ma trezesc la ușa mea de apartament cu 2 polițiști de la politia locala a REȘIȚEI.. care mau luat la întrebări cu cele 2 rulouri explicându-le de ce leam depozitat în gradina.mia luat datele din buletin și au zis ca urmează sa iau amenda. Leam spus ca le iau înapoi în aparat. Fapt care mau și văzut. Și acuma nu știu cum sa procedez. Nu miau dat nici un proces verbal. Va rog să-mi spuneți dacă e legal sa primesc amenda pentru așa ceva?? După părerea mea și gradina a din fata blocului impresmuita cu gard metalic e tot ilegal. Va rog îndrumați ce pot sa fac în acest caz. VA mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:00, 8 Martie 2023
Nu mai merge să aruncați deșeurile pe oriunde.Daca le păstrați pentru cineva asa cum pretindeți,le păstrați in casă,nu in fața blocului să plouă și să ningă pe ele.Platiti amenda și nu mai aruncați altădată pe oriunde pentru că iar veți primi amendă.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
mitabiciclista, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog să-mi spuneți dacă e legal sa primesc amenda pentru așa ceva??

Este temeinic si legal atat timp cat politia a fost sesizata ca pe domeniul public X fara drept legal a depozitat bunuri personale cu risc
Inclusiv imprejmuirea spatiului din jurul imobilului de locuit in comun pentru delimitare gradina este nelegala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire grădină Julius_bb Julius_bb Buna. Am un apartament situat la parterul unui bloc p+2. Împreună cu apartamentul, am cumparat și grădina din lateralul blocului unde am și ieșire ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu vecinii de bloc! am achizitionat ... ComN ComN Buna ziua, Am o problema cu vecinii de bloc! Am achizitionat in 2020 o garsoniera la parterul unui bloc din Constanta, locuinta inchiriata cu contract anaf. ... (vezi toată discuția)