avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare bacșișului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare bacșișului

Impozitare bacșișul ui :
Bună ziua. Lucrez într-o cafenea to go și avem un borcan pe care scria Tips pus pe blat.
Am înțeles ca nu mai am voie cu el și bacșișul trebuie trecut prin casa de marcat. Problema este ca programul pe care îl folosesc nu-mi permite sa fac asta.
La mine nu este ca într-un restaurant unde clientul primește o notă de plată. La mine vin oameni grăbiți sa nu întârzie la munca, care dau 5 lei pe o cafea și cine avea plăcere mai scăpa cate un leu sau doi in borcan.
Cu pot primi in continuare bacșiș fără să-mi fie frica de vreo amendă?
Mulțumesc.

Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:44, 8 Martie 2023
N-aveți cum. Schimbați programul, altfel amenda pe care o puteți primi va depăși bacșișul cu mult.
Și luați borcanul de pe blat :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ospatar care renunta la bacsis pentru ca e prea putin! dana-maria dana-maria si ptr ca nu este suficient ca orasul a devenit un cos de gunoi, ospatarii din restaurante refuza ciubucul ptr ca este prea putin.......Ar putea sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Lmpozitarea bacsisului, declararea banilor proprii si dreptul de a perchezitiona pentru verificare Valias Valias WOW. Tocmai am citit despre aberatia cu impozitarea bacsisului. Pot sa trec peste faptul ca las bacsis unui chelner si 16 la suta ajunge la stat, pot sa trec ... (vezi toată discuția)
Furt hypermarket copil 13 ani Aleksty Aleksty Astazi eram cu mama si cu niste prietene de-ale ei prin Auchan Craiova , si din nefericire am avut \\"stralucita\\" idee de a fura o placa de sunet pe USB , ... (vezi toată discuția)