avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In luna decembrie mă aflam în trafic pe o stradă cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In luna decembrie mă aflam în trafic pe o stradă cu sens unic. ...

In luna decembrie mă aflam în trafic pe o stradă cu sens unic. La in moment dat ne-am oprit cu toții deoarece în fața noastră o mașină de la delivery pizza oprise și se dusese omul sa livreze pizza .Asta am aflat-o după vreo 5 minute așteptate în mașină și apoi dandu-ma jos sa vad ce se întâmplă în fața deoarece mai erau vreo 4 mașini în fața mea și vreo 10 in spatele meu..Ajungând la mașină oprită in mijlocul străzii am așteptat împreună cu ceilalți care la fel se daduse-ra jos din mașini neștiind cum sa procedăm ....După vreo alte 5 minute a apărut și domnul de la delivery foarte relaxat și atunci l-am întrebat dacă este normal sa blocheze strada doar va să-și levreze dumnealui pizza.? Răspunsul lui a fost foarte răspicat că da,și a avut o atitudine sfidătoare timp in care mi-am ieșit din calm și i-am dat o palmă peste gluga de la geaca și i-am zis sa,deblocheze strada imediat,după care am urcat în mașină și am plecat. Astăzi după 3 luni am primit un telefon de la secția de poliție că am o plângere cu privire la acel incident.
V-as ruga să-mi dați câteva sfaturi înainte să mă duc la secția de poliție. Îmi asum greșeala care am făcut-o ,dar am fost provocat .
Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:12, 8 Martie 2023
Data viitoare sunati la politie, dupa cateva amenzi o sa gasesca alt loc de parcare, nu strada, pentru livrari...

Cat despre palma... puteti merge cu un avocat, sfatui cu acesta, recunoaste fapta dar si faptul ca erati nervos din cauza lui si ati reactionat necontrolat...
Mai mult autocontrol,mergeți la terapie,aduceți acte medicale care să arate că vă tratați.Omul cu livrarea are experiența,a fost deștept.
Dovada este că v-a identificat foarte ușor,fără scandal,cu ajutorul poliției.
Alții stau în trei sau patru tramvaie blocate de un BMW parcat pe șină și nu reacționează așa.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
mitabiciclista, utilizator
i-am dat o palmă peste gluga de la geaca

Este culpa dv exclsuiva ca ati inteles sa solutionati situatia prin agresiune fizica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nebuni la volan. cum ii strangem marshanna marshanna Buna ziua, O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)
Unde incepe si unde se termina abuzul politiei? heiz heiz Buna ziua, astazi ma aflam mai departe de casa, lucru incriminator ar spune unii, impreuna cu un amic in jurul orei 22:30 langa parcarea unui bloc, mai exact ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia ... Christian Bogdan Christian Bogdan Buna ziua, Azi, 23.01.2022, mergand dinspre casa, spre statia de tramvai, pentru a ajunge la servicu, la intersectia Calea Buziasului cu str Siemens din ... (vezi toată discuția)