avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fuzionare asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fuzionare asociatii de proprietari

Buna ziua!

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:
Care este procedura de fuzionare a doua asociatii de proprietari. Mentionez ca prezenta conducere a asociatie de proprietari nu mai doreste continuarea activitatii si nici nu gasim pe altcineva care sa faca parte din Comitetul executiv..Presedintele asociatiei de propietari cu care am dori sa ne unim este de acord dar nu cunoastem pasii legali pe care trebuie sa-i urmam.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
casutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 18:43, 27 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai simplu ar fi să vă interesați la Primăria locală, departamentul de relații cu Asoc. de Proprietari. Ei vă pot oferi unele îndrumări concrete și gratuite.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
tereau, utilizator
Legal nu e prevăzut acest lucru, mai mult ca sigur nu aveți proprietate comună cu cealaltă asociație.
Exista proprietate comuna intre cele 2 asociatii:instalatia electrica, tevile de caldura, centrala termica a blocului. Cele 2 asociatii sunt zid in zid.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În acest caz, cum vă recomandăm în martie, puteți cere informații la Primăria locală de care apartineți ( gratuit ) ori să angajați un avocat care vă poate rezolva situația.

casutza a scris:

Exista proprietate comuna intre cele 2 asociatii:instalatia electrica, tevile de caldura, centrala termica a blocului. Cele 2 asociatii sunt zid in zid.

Daca centrala blocului este comuna cum ati putut sa infiintati asociatiei de proprietari separata?
S-a construit blocul pe bucati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! tevi de caldura vs centrala proprie serena82 serena82 Buna ziua, Am o mare problema. Eu am centrala termica proprie la apartament, insa mi-au ramas si tevile de caldura pentru ca vecinii de la celelalte doua ... (vezi toată discuția)
Tevi neizolate de la termoficare, bune de plata! ce este de facut? allessandra allessandra Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)
Proprietarii de centrale termice pot invoca legea consumului? Armenteros Armenteros Buna ziua Rasfoind subiectele dezbatute aici, am vazut ca nemultumirile celor care detin centrale termice sunt mari atunci cand sunt obligati sa contribuie ... (vezi toată discuția)