avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cand se declara si se platesc obligatiile la salarii?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cand se declara si se platesc obligatiile la salarii?

Cand se declara si se platesc obligatiile la salarii ( lunar sau trimestrial ) ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:21, 9 Martie 2023
depinde de cum aveti setat in vectorul fiscal la ANAF .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatori cu 2 salariati (conventii ) sanda65 sanda65 In anu 2011 s-a trecut la plata impozitului si taxele sociale trimestrial pentru angajatori cu pana la 2 angajati, tot asa si declaratia 112. Asa am procedat ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii srl ndb ndb Buna dimineata, Am o micointreprindere srl cu un angajat la care platesc 3% impozit pe venit si alte taxe catre stat pentru angajat iar de curand nu mai am ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)