avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concedii medicale de la FNUAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concedii medicale de la FNUAS

Pina la ce luna s-au recuperat banii pentru concedii medicale platite de la FNUAS?
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
monirosa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulia. 2021 , utilizator 09:55, 17 Martie 2023
Luna august, ultima luna pentru care am recuperat banii pentru concediile medicale.
In ce an?
pentru anul 2022 de la CASMB
pentru anul 2022 de la CASMB

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit concediu sarcina si lauzie casmb aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Prietena mea este in concediu de sarcina si lauzie din 10-10-2011. Pe 30-11-2011 a expirat contractul de munca astfel incat plata concediul cade ... (vezi toată discuția)
Certificat medical acordat eronat stoiandanaclaudia stoiandanaclaudia Buna dimineata , am nevoie de ajutorul dvs. In urma cu 1 luna am facut o cerere catre CASMB cu sumele de recuperat de la FNUASS. Am primit raspuns de la CASMB ... (vezi toată discuția)
Recuperare banii pentru concedii medicale de la casmb MIORUS MIORUS Buna seara, Ma poate lamuri cineva referitor la urmatoarea situatie? Firma la care lucrez are de recuperat de la CASMB, pentru concedii medicale din anul ... (vezi toată discuția)