avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! pentru inregistrarea contractelor de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! pentru inregistrarea contractelor de arenda, daca ...

Buna ziua!
pentru inregistrarea contractelor de arenda, daca autorul terenului este decedat, ce documente potrivit legii trebuie atasate? va rog daca imi puteti atasa raspunsului si articolul de lege. Multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract arenda la consiliul local svneagu svneagu Buna ziua, un consiliu local refuza sa inregistreze un contract de arenda incheiat conf. noului Cod civil, sustinand ca trebuie sa depun certificat de ... (vezi toată discuția)
Succesiune buna ziua! tatăl meu a decedat acum doi ani.printre ... Ccata Ccata Succesiune Buna ziua! Tatăl meu a decedat acum doi ani.Printre proprietățile aflate în proprietatea succesiunii se afla și un teren .Pe acest teren este ... (vezi toată discuția)
Contract arenda svneagu svneagu Tata decedat 30 Noiemb. 2003, certificat mostenitor Ian. 2004, mama decedata 19 Iulie 2007, certificat mostenitor Aug. 2008. Titlul de proprietate din 2003 ... (vezi toată discuția)