avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda

Tata decedat 30 Noiemb. 2003, certificat mostenitor Ian. 2004, mama decedata 19 Iulie 2007, certificat mostenitor Aug. 2008. Titlul de proprietate din 2003 este pe numele tatalui meu in calitate de unic succesor in viata al tatalui sau. S-a inregistrat un contract de arendare pe 10 ani, expirat in 30 Oct.2013. S-a refuzat inregistrarea noului contract de arenda pe numele meu, cu toate ca eu am achitat toate taxele si imozitele datorate pentru proprietate si venit si am dovedit calitatea de unic succesor al tatalui meu. In baza caror articole de lege sunt refuzat?
Multumiri,
svneagu.

Cel mai recent răspuns: svneagu , utilizator 12:40, 24 Noiembrie 2013
Ati dezbatut succesiunea? Numai asa dovediti calitatea de mostenitor dupa tatal dvs.
Da, am calitatea de unic mostenitor, dar mi se cere certificat de mostenitor-suplimentar- pe un teren pe care vreau sa-l arendez si nu se precizeaza in baza caror articole din CC sau CF in vigoare. Puteti sa-mi spuneti Dv.?
Pe NCC certificatul de mostenitor este titlu de proprietate. CF este cartea funciara. Si ca sa de veniti proprietar pe acea bucata de teren tb sa supplementati CErtificatul de mostenitor.
Multumesc, articolele din CC si CF (Cod fiscal) puteti sa mi le spuneti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract arenda la consiliul local svneagu svneagu Buna ziua, un consiliu local refuza sa inregistreze un contract de arenda incheiat conf. noului Cod civil, sustinand ca trebuie sa depun certificat de ... (vezi toată discuția)
Mostenire scaraoschi scaraoschi buna ziau Am o intrebare .. Am mostenit un teren agricol din pacate in uram decesului sotiei,, o matusa a arendat terenul fara semnatura ei,, Eu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mostenirea neluvot2008 neluvot2008 Buna seara.Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de mostenire.Tatal meu a avut in grija un unchi si o matusa,acestia din urma neavand nici un copil,dar ... (vezi toată discuția)