avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă am radiat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă am radiat mașina în ...

Bună ziua, am și eu o întrebare, dacă am radiat mașina în
23 ianuarie 2023 ,trebuie sa plătesc impozit la masina pe tot anul 2023, sau pot plăti doar 1 luna. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns. O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:28, 9 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand ati radiat auto,nu ati depus la administratia fiscala documentul justificativ pentru radierea auto de pe rol fiscal?
Impozitul auto poate fi achitat in doua transe egale, anuale, care trebuiesc platite pana la data de 31 martie, respectiv 30 septembrie din anul în curs.
Nu se poate achita imozit auto pentru una luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea masinii de la primarie eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am vandut masina unei persoane prin contract de vanzare-cumparare, am achitat datoriile la primarie si i-am dat certificatul fiscal ca sa o ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism HritcuDanielValentin HritcuDanielValentin Daca autoturismul este radiat incepand cu data de 19.01.2016,ma poate obliga cineva din administratia locala sa platesc impozitul autoturismului pana la ... (vezi toată discuția)
Plata impozitelor locale(casa+masina+etc.) Mircea Cristian Mircea Cristian 1.Care sunt reglementarile de plata ale impozitelor locale?Care este perioada pina se face discount(si care este acesta?) si de cind se percep penalitati(si ... (vezi toată discuția)