avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua am o problema cu o firma de reparații auto ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua am o problema cu o firma de reparații auto ,,când ...

Bună ziua am o problema cu o firma de reparații auto ,,când au făcut distribuția la mașină nu au înlocuit toate filtrele ce trebuiau înlocuite (în deviz fiind puse la calcul)iar acum am probleme și tre sa schimb motorul ,,,din vina lir ca nu și-au făcut treaba ,,am factura cu devizul ,,am pozele cu tot ce nu sa schmbat ,și trebuia schimbat ,,unde ar trebui sa ma adresez??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:08, 9 Martie 2023
Buna ziua,
Puteti sa mergeti la un avocat si poate reusiti sa obtineti despagubiri/reparatia pe cale amiabila.
Ca sa dovediti cekle precizate de dv este necesar sa realizati expertiza tehnica care sa concluzioneze daca au fost inlocuite toate piesele,subansamblurile conform norme tehnice
Daca nu solutionati amiabil,notificati oficial service-ul cu obligatia remedierii deficientelor-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto mi-a distrus masina ursulakee ursulakee Buna ziua, As dori sa stiu daca ma puteti ajuta intr-o problema. Inainte de Craciun am lasat masina, un Audi A6 la un service auto in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Masina stricata in service auto alexandra19871987 alexandra19871987 Buna ziua, Am dus mașina intr-un service autorizat pentru înlocuirea turbosuflantei, dupa cateva zile am fost contactați sa venim ca s-a întâmplat ceva ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoutilitara anarhy2004 anarhy2004 va rog ajutati-ma in urma cu 2 luni de zi am schimbat distributia la autoutilitara la recomandarea reprezentantei auto de unde am achizitionat masina in urma ... (vezi toată discuția)