avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit card de energie pentru pensionari și nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit card de energie pentru pensionari și nu vreau sa l ...

Am primit card de energie pentru pensionari și nu vreau sa l folosesc.pot sa l înapoieze sau pur și simplu nu îl folosesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:24, 13 Martie 2023
Nu cred că veți convinge lucrătorii Poștei să vi-l ia înapoi. Păstrați-l așa, nu sunteți obligat/ă să îl folosiți.
Aveti vreun motiv? Va dau banii afara din casa? E păcat sa nu il folosiți daca aveti dreptul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil.teama de cip și de manevrele energiilor malefice...

gi-jane2 a scris:

Aveti vreun motiv? Va dau banii afara din casa? E păcat sa nu il folosiți daca aveti dreptul.

Nu vă obligă nimeni să-l folosiți dacă aveți pensie atât de mare și întoarceți banii cu lopat`!!

Să-l returnați nu mai puteți, dar puteți să nu-l folosiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera masina andrei_86 andrei_86 Am vandut masina unui prieten cu 1700 de euro fara a face vreun act ..ptr ca masina era luata prin credit autosi nu puteam face act de vanzare-cumparare, ... (vezi toată discuția)
Posta romana mariusbt1 mariusbt1 buna seara am o intrebare:daca eu trimit un colet cuiva cu plata ramburs,iar persoana respectiva nu ridica coletul, acel colet se intoarce la mine. intrebare: ... (vezi toată discuția)
Returnare garantie produs luat in custodie Paul027 Paul027 Buna ziua, De curand am reziliat un contract de prestari servicii avand ca obiect inchirierea unui loc de parcare privat. Odata cu locul inchiriat am primit ... (vezi toată discuția)