avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asiguratorii dau preturi peste prima maxima caculata ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asiguratorii dau preturi peste prima maxima caculata BAAR si ...

Asiguratorii dau preturi peste prima maxima caculata BAAR si legea nu le face nimic.

Luand 3 oferte de asiguratori la masina mea pe 12 luni aveam 903 cea mia mica oferta, Asirom. Verificand , pt varsta, clasa si datele mele prima maxima ar fi 524 lei [ link extern ] .

Alte discuții în legătură

Dauna totala asirom viorelbv viorelbv 07 12 2017 accident cu victima (vinovatul la luat salvarea) 14 12 2017 sa facut constatarea de dauna .de atunci după nenumărate telefoane si mailuri si pana ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa reclam? giovana giovana in urma cu 30 de zile aveam masina parcata in fata casei in strada, dimineata pe la ora 4 am auzit o bufnitura cand mam uitat pe geam un microbuz a intrat in ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat eu in judecata (asigurare) btraian btraian Buna ziua, acum cateva zile am facut un accident, pagubitul a depus actele, si i s-a refuzat plata despagubirii. Firma asiguratoare este in insolventa, prin ... (vezi toată discuția)